Чому українським компаніям варто звернути увагу на глобальні платіжні рішення на кшталт UnionPay?

eneria12

New Member
My Regimen
Reaction score
-2
Останнім часом усе частіше чую, що українським компаніям варто дивитися не лише в бік Visa/Mastercard, а й на глобальніші платіжні рішення, наприклад UnionPay. Мені цікаво, чи реально це комусь із бізнесів допомогло, бо я стикався з ситуаціями, коли клієнти з Азії не могли розрахуватися звичними для нас картками. Може, хтось із вас уже тестував подібні інтеграції й може поділитися, чи це взагалі працює в українських реаліях?

morrowinemonet

New Member
My Regimen
Reaction score
-3
У мене якраз був схожий досвід — ми продавали послуги кільком партнерам з Південно-Східної Азії, і час від часу виникали незручні ситуації, коли люди не могли оплатити рахунок лише тому, що їхні картки не підтримували стандартні наші платіжні канали. Це реально впливало на конверсію, бо частина просто відмовлялась і йшла до конкурентів.
Я випадково натрапив на матеріал, де описано, що завдяки співпраці PAIO та SENDS в Україні почав працювати сервіс еквайрингу UnionPay International — ось тут детальніше: Альона Шевцова

Після цього ми серйозніше замислились, що підключення таких методів — це не “модна фіча”, а спосіб не втрачати клієнтів з регіонів, де UnionPay є основною платіжною системою. Не можу сказати, що вже реалізували, але ми в процесі вивчення інтеграції. По суті, це відкриває двері туди, де раніше просто не було доступу.